Информация за доставка

Всички продукти, предлагани от Нитро Планет, се доставят в цялата страна с куриерски фирми Еконт и Спиди. При финализиране на своята поръчка ще имате възможност да изберете с кой куриер да пътува тя и дали да бъде доставена до ваш адрес или до офис на куриера. В повечето случаи поръчките пътуват "от днес за утре", което означава, че поръчвате днес и получавате доставката на следващия работен ден. Но ще имате възможност да изберете и доставка за "до два дни", което ще понижи цената на куриерската услуга. Ако имате допълнителни указания към поръчката, ще може да ги впишете в съответното поле при финализирането й.


Изпълнение на поръчки за резервни части, тунинг части, аксесоари и консумативи. При направа на онлайн заявка или заявка по телефона в нашия магазин, имайте предвид следните срокове за доставка на тези артикули:

  • всички поръчки, направени до 14:30ч. в работен ден, ще ви бъдат доставени на следващия работен ден до обяд;
  • всички поръчки, направени след 14:30ч. в работен ден, ще бъдат изпълнявани на следващия работен ден и ще бъдат доставени до вас в деня, следващ деня на изпълнението им. Възможно е, но не е гарантирано, поръчката ви да бъде изпълнена още същия ден и на следващия да я получите.
  • всички поръчки, направени в почивни и празнични дни, ще се изпълняват от нас в първия работен ден след тях.

В случай, че направите своята поръчка като регистриран в онлайн магазин Нитро Планет потребител с валиден мейл адрес, на този адрес ще получвате информация, касаеща нейното изпълнение и съпътстващи я подробности (ако има такива).


Ако направите поръчка като регистриран в онлайн магазин Нитро Планет потребител на артикул, който е изчерпан като наличност, доставката му ще бъде забавена или са налице други обстоятелства, възпрепятстващи нейното незабавно изпълнение, на мейл адреса от профила ви ще получите съответната информация за това с опция да откажете своята поръчка.


Във всички случаи, ако пазарувате като "гост" от онлайн магазин Нитро Планет, няма да получавате никаква информация относно нейното (не)изпълнение.


Изпълнение на поръчки за модели. За разлика от резервните и тунинг части, не всички модели на Traxxas са налични по всяко време в нашия реален магазин. Преди да направите онлайн поръчка за даден модел, свържете се с нас, за да ви информираме за текущата му наличност. В случай, че избраният от вас модел не е наличен, ние можем да го доставим за вас в рамките на до 10 работни дни.


Възможните начини за заплащане на вашата поръчка са:

  • с наложен платеж - плащате поръчката на куриера при доставянето й или взимането й от офис на куриера (в зависимост какво сте избрали при направа на поръчката);
  • с банков превод по сметка, която ще видите при финализиране на поръчката след избор на този вид плащане. На куриера ще дължите единствено сумата за куриерската услуга.
  • с ePay.bg, като на куриера ще дължите единствено сумата за куриерската услуга.

Поръчаната стока се доставя на посочения конкретно за поръчката от клиента адрес за доставка или адрес на офис на куриера. Всяка поръчана стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.


Доставката в рамките на България се изчислява по ценовата листа на куриерски фирми Спиди и Еконт.