Втора употреба

В този раздел публикуваме наличните в магазина модели, които са втора употреба. Всички употребявани модели, преди да бъдат пуснати в продажба, са основно прегледани в нашия специализиран сервиз. Това означава, че те са 100% технически изправни. И не по-малко важното - купувани и сервизирани са от нас, благодарение на което ние познаваме тяхната история. Хоби център Nitro Planet не изкупува и не продава вашите модели втора употреба! Но предлагаме на нашите клиенти възможност чрез реалния и онлайн магазините ни да продадат своя модел, когато той е бил купен от нас. Някои биха нарекли тази услуга посредничество. Ние я наричаме уважение към клиента, закупил модел от нас и помощ за отсрещната страна, която няма възможност или не желае да задели средства за нов модел.


Също така, тук ще обявяваме за продажба модели, които са били управлявани от нас. Те ще бъдат придружени със съответната гаранционна карта, която ще ви даде допълнителна сигурност при покупката.


Обръщайте внимание на описанието. За някои от моделите може да се налага допълнително закупуване на дистанционно управление и/или акумулатори и зарядно устройство, когато не са окомплектовани с тях и ако вие не разполагате със собствени.


Допълнителна информация за изложените тук модели може да получите в нашия магазин, на някои от телефоните ни или чрез e-mail кореспонденция. Всички начини за връзка с нас ще откриете в раздел Контакти.


Показване:
Подреждане по:
Traxxas Ken Block Gymkhana Ford Fiesta VXL Изчерпан

Traxxas Ken Block Gymkhana Ford Fiesta VXL

Изключително динамичен, 4x4, приятен за управление и красив модел. Отлично техническо състояние. Нап..

390.00лв. без ДДС: 325.00лв.

Traxxas Spartan Brushless, 2.4 GHz TQi Изчерпан

Traxxas Spartan Brushless, 2.4 GHz TQi

Една от най-добрите лодки в своя клас. Отлично техническо състояние с минимални следи от употреба по..

350.00лв. без ДДС: 291.67лв.