Traxxas 4-Tec 2.0 Ford GT AWD, 2.4 GHz TQi, TSM

100% водозащитен при управление на дъжд и влажна среда.

Залепнал за асфалта. Това е едно от най-точните определения за Traxxas 4-Tec 2.0 Ford GT.

Шаси.

Ниския център на тежестта ще ви даде огромно предимство във високите скорости и огромна наслада при управлението на Traxxas 4-Tec 2.0. А модулният му дизайн ще предизвика удовлетворение от лесното обслужване на модела. На разположение имате много опции за настройка на ходовата част, както и на носещите стойки за купето. Благодарение на тях имате възможност да използвате различни, изработени от други производители, купета. Което е чудесна предпоставка да направите модела уникален, така, както на вас ви харесва.

Задвижване и електроника.

Traxxas 4-Tec 2.0 Ford GT е оборудван с водозащитени XL-5 спийд контролер и Titan® 12T 550 електродвигател. Които ще ви дадат достатъчно мощност и динамика за едно отлично забавление. Нещо повече. Модела е оборудван с кардан, което за разлика от ремъчното задвижване ще ви позволи да управлявате своя Traxxas 4-Tec 2.0 и в по-агресивна, мръсна среда. Без да се притеснявате за бързата амортизация на ремъка.

Дистанционно управление.

Дистанционните на Traxxas са най-добрите фабрични (стокови) управления на пазара. Аналогично на нашите модели, те ще ви предложат качество, надеждност и функционалност. Traxxas 4-Tec 2.0 Ford GT е оборудван с последно поколение 2.4 GHz TQi апаратура, която разполага с вграден TSM - Traxxas Stability Management™. TSM е подобно на стабилизиращите програми при леките автомобили. При рязко подаване на газ на прашна или хлъзгава настилка системата няма да позволи на модела да се завърти и да поднесе, а ще го ускори в права посока. Намесата на TSM може да се регулира. Вие определяте колко агресивно да се намесва тя, а при желание може и да я изключите. Като опция може да оборудвате дистанционното управление с Bluetooth модул и чрез него да го свържете към Apple или Android базирани смартфони и таблети. Това ще ви позволи в реално време да извършвате всички възможни настройки на дистанционното управление по по-интересен начин, през вашия смартфон или таблет. И за двете платформи има напълно безплатен софтуер за изтегляне. Допълнително, може да оборудвате модела с различни датчици. Примерно може да поставите температурен датчик (продава се отделно) и през екрана на смартфона или таблета да следите температурата на мотора. Може да закупите GPS приемник, да го закачите за модела и по аналогичен начин да следите актуалната му скорост на движение.

Амортисьори и диференциали.

Диференциалите на Traxxas 4-Tec 2.0 Ford GT са фабрично заредени със силиконово масло. Имате възможност да го подмените със силиконово масло с различен от заводския вискозитет. По този начин можете да настроите работата на всеки от диференциалите по собствено усмотрение и желание, подбирайки плътността на маслото. Същото важи и за амортисьорите - избора на вискозитет на маслото определя техните динамични показатели, съответно пътното поведение на модела. Различните масла, които бихте могли да използвате, можете да откриете в нашия магазин или в раздела за силиконови масла.

Ready-To-Race®

Всеки модел на Traxxas,  обозначен с Ready-To-Race®, е отлично окомплектован и готов за каране веднага след изваждането от кутията. Единственото, което трябва да си набавите e акумулатор за модела, зарядно устройство за него и 4 броя АА батерии за дистанционното управление, които можете да закупите от своя хоби център  Нитро Планет.

Допълнителни акумулатори и зарядни устройства.

Traxxas 4-Tec 2.0 Ford GT е оборудван с електроника, която ви позволява да управлявате модела и с LiPo акумулатори с волтаж 7.4V (2S LiPo). Подходящи акумулатори, както и зарядни устройства за тях, може да откриете в съответните раздели на нашия онлайн магазин, а за консултация може да ползвате някои от начините за връзка с нас.

Забавление не само при управлението на модела.

Traxxas 4-Tec 2.0 Ford GTможе да бъде разглобен до последния винт. След което с помощта на инструкцията от комплекта може да го сглобите отново. За голяма част от нашите клиенти удоволствието от работата по модела е не по-малко от това да го управляват. Грижата за него е изцяло ваша - периодично обслужване, преглед за амортизирани части и подмяната им, в случай, че това се налага. Ако нямате възможност, без значение от причината, да поддържате сами своя модел в изправност, може да се доверите на нашия квалифициран сервиз.

За ваше удобство хоби център Нитро Планет разполага със секция Документация. В нея ще откриете в PDF формат всички оригинални на английски език ръководства за Traxxas 4-Tec 2.0 Ford GT - инструкция за експлоатация и настройка на модела, списък с вложените и опционални (тунинг) части, схема на разглобеното състояние на модела и др.

Окомплектовка или какво ще намерите в кутията:

 • Traxxas 4-Tec 2.0 Ford GT 4x4, водозащитен и готов за управление при дъжд и влажни условия;
 • дистанционно управление на 2.4 GHz (TQi), захранвано само от 4 батерии АА  (батериите не са включени в комплекта);
 • различни по дебелина подложни шайби за оптимална, спрямо желанието ви, настройка на пружините на амортисьорите;
 • бутала с различна пропускливост за настройка на амортисьорите;
 • книжка с пълен списък на вложените в модела части, както и възможните тунинг части Traxxas, които можете да закупите от хоби център Нитро Планет;
 • ръководство за експлоатация и поддръжка на български език;
 • гаранционна карта.

Какво е нужно да закупите допълнително.

За задвижването на Traxxas 4-Tec 2.0 Ford GT ще ви бъде нужен 1 брой 2S (7.4V) LiPo акумулатор и зарядно устройство за него. Подходящи акумулатори, както и зарядни устройства, може да откриете в съответните раздели на нашия онлайн магазин, а за консултация може да ползвате някои от начините за връзка с нас. Разбира се, не забравяйте за 4 броя АА батерии за дистанционното управление.

Гаранция.

Всички модели, закупени от хоби център Нитро Планет, имат търговска гаранция, както и 2 години гаранция за съответствие. Подробности относно гаранционните условия и гаранционното обслужване на модел, компоненти и аксесоари ще намерите в придружаващата всеки модел гаранционна карта.

Сервиз.

Хоби център Нитро Планет разполага със специализиран сервиз с дългогодишен опит в ремонт и поддръжка на радиоуправляеми модели Traxxas. Предлагаме гаранционни и извънгаранционни ремонти, профилактика и обслужване на модели. Доверете ни се!

Допълнителни данни за модела:

 • дължина: 379 mm;
 • височина: 62 mm;
 • разстояние между мостовете (от център до център): 256 mm;
 • предна следа: 196 mm;
 • задна следа: 200 mm;
 • тегло: 1.35 kg;
 • диаметър на гумата: 2.6 Inches (66mm)
 • ширина на предните гуми: 1.0 Inches (26mm);
 • ширина на задните гуми: 1.2 Inches (30mm);
 • джанти: 2.1 Inches (53mm);
 • контролер: XL-5™ Electronic Speed Control;
 • двигател: Titan® 12T 550 (12-Turn);
 • задвижване: AWD

Моля да имате предвид, че за разлика от резервните и тунинг части, не всички модели на Traxxas са налични по всяко време в нашия реален магазин. Преди да направите онлайн поръчка за този модел, свържете се с нас, за да ви информираме за текущата му наличност. В случай, че избраният от вас модел не е наличен, ние можем да го доставим за вас в рамките на до 10 работни дни.

---------------------Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Traxxas 4-Tec 2.0 Ford GT AWD, 2.4 GHz TQi, TSM

 • Производител: Traxxas
 • Модел: TRX83056–4
 • Наличност: В наличност
 • 614.20лв.
 • без ДДС: 511.83лв.