Traxxas E-Revo 4x4, 2.4 GHz TQi, TSM

100% водозащитен при управление на дъжд, сняг и кал.

Един единствен поглед към E-Revo и вече знаете, че тук нещо е различно. Докато някои вдигат шум около стари технологии, E-Revo може да се похвали със своята уникална концепция – започвайки от изключително аеродинамичното купе и стигайки до уникалното и предлагано единствено от Traxxas шаси. Не е пропусната и оптимизацията на въздушния поток, охлаждащ както електрониката, така и захранващите батерии. Модела е оборудван с хоризонтално разположени две двойки амортисьори - технология, взаимствана от Формула 1. Благодарение на това Traxxas E-Revo получава допълнителна стабилност и предсказуемо поведение при висока скорост.

Електроника.

E-Revo, както и повечето други електрически модели на Traxxas, е със защитена срещу вода електроника. Можете да се наслаждавате на този камион съвсем пълноцено в локви, сняг и кал – условия, твърде тежки за голяма част от предлаганите на пазара електрически модели. E-Revo няма да ви подведе – пробвайте го. В допълнение електрониката има два режима на работа. Стандартния изстисква всичко от двата мотора, задвижващи този камион. Тренировъчният режим няма да ви позволи повече от 50% от възможностите на E-Revo. Той е подходящ за начинаещи и по-неопитни собственици на модела и е създаден с цел свикване с управлението на му.

Електродвигател.

Този 4х4 модел, без значение дали го карате по асфалта или в прахта, ще ви донесе истинска наслада. Задвижването е с 2 мотора Titan 550, с възможност да ги захраните с до 16.8V. В комплекта получавате две батерии Traxxas, достатъчно мощни, за да се радвате на тази тяга.

Трансмисия.

Brushless-Ready™ трансмисията е проектирана да издържа много по-големи натоварвания, сравнено с начина, по който могат да я товарят двата Titan 550 мотора. В случай, че някой ден решите да инсталирате безчеткова задвижваща система, трансмисията ще е подготвена и няма да има нужда да сменяте нищо по нея. Проектирана е да издържа на натоварването на 6S LiPo захранване.

Амортисьори и диференциали.

За разлика от други марки, при които масово се използва грес, всички модели на Traxxas са с отлично конструирани и уплътнени диференциали. Което позволява използването на силиконово масло с различен вискозитет в тях. Имате възможност да настроите всеки отделен диференциал по собствено желание, подбирайки плътността на маслото. Същото важи и за амортисьорите - избора на вискозитет на маслото определя техните динамични показатели на различни терени. Фабрично диференциалите и амортисьорите са заредени с масло от производителя. Различните масла, които бихте могли да използвате, можете да откриете в нашия магазин или в раздела за силиконови масла. Traxxas E-Revo е оборудван с алуминиеви, регулируеми, хоризонтално разположени амортисьори, което ви дава възможност по всяко време, в зависимост от изборана терен за управление, да регулирате тяхната твърдост по съвсем лесен начин.

Шаси и кормилно управление.

Шасито на E-Revo е уникално по рода си. То е изключително добре балансирано и с максимално свален център на тежестта. За равномерно разпределение на теглото съществена роля оказва и разположението на двете захранващи батерии. Леглата им са поставени от двете страни на модела и са снабдени с капаци за предпазване на батерията от евентуални наранявания, както и с вентилационни отвори за нейното охлаждане. Кутията на приемника е напълно изолирана от вода.

Кормилното управление е оборудвано с две водоустойчиви сервомашини, всяка от които разполага с 9 кг. сила. Така върху завиващите гуми във всеки един момент разполагате с 18 кг. сила на завиване. Което е предостатъчно при управление на всякакъв терен, включително и тежък офроуд.

Отделения за батерии.

Отделенията за двете батерии (едно от ляво и едно от дясно) са така проектирани, че да осигуряват безкомпромисно охлаждане за захранването. Смяната на батериите става изключително лесно, като на разположение в комплекта са включени уплътнители, в случай, че решите да използвате по-малки по размер от оригиналните батерии. Самите отделения разполагат с вентилационни отвори, осигуряващи оптимален въздушен поток за охлаждането на батериите.

Дистанционно управление.

Дистанционните на Traxxas са най-добрите фабрични (стокови) управления на пазара. Аналогично на нашите модели, те ще ви предложат качество, надеждност и функционалност. Traxxas E-Revo Brushless е оборудван с последно поколение 2.4 GHz TQi апаратура, която разполага с вграден TSM - Traxxas Stability Management™. TSM е подобно на стабилизиращите програми при леките автомобили. При рязко подаване на газ на прашна или хлъзгава настилка системата няма да позволи на модела да се завърти и да поднесе, а ще го ускори в права посока. Намесата на TSM може да се регулира. Вие определяте колко агресивно да се намесва тя, а при желание може и да я изключите. Като опция може да оборудвате дистанционното управление с Bluetooth модул и чрез него да го свържете към Apple или Android базирани смартфони и таблети. Това ще ви позволи в реално време да извършвате всички възможни настройки на дистанционното управление по по-интересен начин, през вашия смартфон или таблет. И за двете платформи има напълно безплатен софтуер за изтегляне. Допълнително, може да оборудвате модела с различни датчици. Примерно може да поставите температурен датчик (продава се отделно) и през екрана на смартфона или таблета да следите температурата на мотора. Може да закупите GPS приемник, да го закачите за модела и по аналогичен начин да следите актуалната му скорост на движение.

Ready-To-Race®

Всеки модел на Traxxas с обозначение Ready-To-Race® е отлично окомплектован и готов за каране веднага след изваждането от кутията. Модела е оборудван с всичко, от което имате нужда. Единственото, което ви трябва допълнително са акумулатори и зарядно устройство, както и 4 батерии АА за захранване на предавателя. Ако това е първият ви модел и не разполагате с тях, можете да ги закупите от нас.

Допълнителни акумулатори и зарядни устройства.

Traxxas E-Revo е оборудван с електроника, която ви позволява да управлявате модела и с 2 броя LiPo акумулатори с волтаж на всеки от 7.4V (2S LiPo). Подходящи акумулатори, както и зарядни устройства за тях, може да откриете в съответните раздели на нашия онлайн магазин, а за консултация може да ползвате някои от начините за връзка с нас.

Окомплектовка или какво ще намерите в кутията:

 • Traxxas E-Revo, напълно водозащитен при управление в дъжд, сняг, кал;
 • дистанционно управление на 2.4 GHz TQi, захранвано само от 4 батерии АА;
 • набор от инструменти за пълното разглобяване, сглобяване и ежедневното поддържане на модела;
 • резервни щипки за купето;
 • допълнителни лепенки с различни надписи за купето и спойлера;
 • книжка с пълен списък на вложените в модела части, както и възможните тунинг части Traxxas, които можете да закупите от хоби център Нитро Планет;
 • ръководство за експлоатация и поддръжка на български език.

Гаранция.

Всички модели Traxxas, закупени от хоби център Нитро Планет, имат гаранция 2 години. Подробности относно гаранционните условия и гаранционното обслужване на модел, компоненти и аксесоари ще намерите в придружаващата всеки модел гаранционна карта.

Сервиз.

Хоби център Нитро Планет разполага със специализиран сервиз с дългогодишен опит в ремонт и поддръжка на радиоуправляеми модели Traxxas. Предлагаме гаранционни и извънгаранционни ремонти, профилактика и обслужване на модели. Доверете ни се!

Допълнителни данни за модела:

 • дължина: 582 mm;
 • височина: 210 mm;
 • разстояние между мостовете (от център до център): 358 mm;
 • клирънс в центъра на модела: 98 mm;
 • предна следа: 416 mm;
 • задна следа: 418.5 mm;
 • тегло: 4.29 kg. без батерии, 5.06 kg. с Traxxas батерии;
 • гуми: Talon™ (5.75" x 3.8");
 • джанти: 3.8" Gemini™ (black-chrome);
 • контролер: EVX-2 Forward/Reverse/Brake
 • двигатели: Dual Titan® 550, Fan Cooled (21-turn);
 • задвижване: 4х4 с кардани;
 • максимална скорост: 50+ км/ч.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Traxxas E-Revo 4x4, 2.4 GHz TQi, TSM

 • Производител: Traxxas
 • Модел: TRX56036-4
 • Наличност: В наличност
 • 1,094.70лв.
 • без ДДС: 912.25лв.