Traxxas E-Revo VXL Brushless, 4x4, 2.4 GHz TQi, TSM

Мощност. Здравина. Скорост. 100% водозащитен при управление на дъжд и сняг.

Това е Traxxas E-Revo VXL Brushless. Камиона, който няма аналог в световен мащаб. Съчетава по неповторим начин креативност, дизайн и технология, които в комбинация с бруталната му мощност го правят неповторим, чаровен и ... изключително бърз.

Управлението му на всякакъв терен е голямо удоволствие. Мотора, трансмисията, шасито и ходовата част - те са готови да поемат натоварването дори на 2 х 3 клетъчни литиево-полимерни акумулатори (общо 6 клетки, 22.2 волта). Едно от уникалните решения, вложени в този модел, са хоризонтално разположени две двойки амортисьори - технология, взаимствана от Формула 1. Благодарение на това Traxxas E-Revo VXL Brushless получава допълнителна стабилност и предсказуемо поведение при висока скорост.

Безчетково задвижване.

Velineon VXL-6s. Означение, всяващо респек. Синоним на брутална мощност. И скорост. Микропроцесорно управление, 6.5мм конектори със златно покритие, оптимизирано пасивно охлаждане в комбинация с вентилатор, двигател 2200 Kv 75мм. Това е задвижване, което във всеки един момент може да задържи изправен Traxxas E-Revo VXL Brushless на задните гуми в продължение на повече от 100 метра или да ускори модела до над 115 км/ч. По желание можете да купите от своя хоби център Нитро Планет така нареченото пето колело и да го закрепите в задната част на модела. Задачата му е да ви предпази от неволно преобръщане, ако прекалите с рязкото подаване на газ дори и в движение.

За обуздаване на цялата тази мощ, освен здраво шаси и задвижване, е нужен и добър захват на джантите към полуосите. Единствено при Traxxas ще откриете 17мм splined главини и гайки, осигуряваща още по-здраво и надеждно закрепване на колелата. Профилираната главина няма да позволи преждевременна амортизация на този възел и ще предава въртящия момент от трансмисията на колелата без опити да превърти в леглото на джантата.

Амортисьори, диференциали и полуоси.

Диференциалите на Traxxas E-Revo VXL Brushless са фабрично заредени със силиконово масло. Имате възможност да го подмените със силиконово масло с различен от заводския вискозитет. По този начин можете да настроите работата на всеки от диференциалите по собствено усмотрение и желание, подбирайки плътността на маслото. Същото важи и за амортисьорите - избора на вискозитет на маслото определя техните динамични показатели, съответно пътното поведение на модела. Различните масла, които бихте могли да използвате, можете да откриете в нашия магазин или в раздела за силиконови масла.

Traxxas E-Revo VXL Brushless е оборудван с алуминиеви, регулируеми, хоризонтално разположени амортисьори, което ви дава възможност по всяко време, в зависимост от избора на терен за управление, да регулирате тяхната твърдост по съвсем лесен начин. В задния си край те са свързани с rocker-и - което е още една от иновациите на Traxxas. Благодарение на тази технология е постигнат регулируем и дълъг ход на всеки носач в комбинация на къс ход на всеки амортисьор.

Полуосите на камиона за стоманени и закалени. Което дава допълнителна здравина на задвижването и ви гарантира безпроблемно забавление дори при рязки стартове от място.

Шаси и кормилно управление.

Шасито на E-Revo VXL Brushless е уникално по рода си. То е изключително добре балансирано и с максимално свален център на тежестта. За равномерно разпределение на теглото съществена роля оказва и разположението на двете захранващи батерии. Леглата им са поставени от двете страни на модела и са снабдени с капаци за предпазване на батерията от евентуални наранявания, както и с вентилационни отвори за нейното охлаждане. Кутията на приемника е напълно изолирана от вода.

Кормилното управление, аналогично на Traxxas Summit, е оборудвано с две водоустойчиви сервомашини, всяка от които разполага с 9 кг. сила. Така върху завиващите гуми във всеки един момент разполагате с 18 кг. сила на завиване. Което е предостатъчно при управление на всякакъв терен, включително и тежък офроуд.

Дистанционно управление.

Дистанционните на Traxxas са най-добрите фабрични (стокови) управления на пазара. Аналогично на нашите модели, те ще ви предложат качество, надеждност и функционалност. Traxxas E-Revo VXL Brushless е оборудван с последно поколение 2.4 GHz TQi апаратура. Като опция може да оборудвате дистанционното управление с Bluetooth модул и чрез него да го свържете към Apple или Android базирани смартфони и таблети. Това ще ви позволи в реално време да извършвате всички възможни настройки на дистанционното управление по по-интересен начин, през вашия смартфон или таблет. И за двете платформи има напълно безплатен софтуер за изтегляне. Допълнително, може да оборудвате модела с различни датчици. Примерно може да поставите температурен датчик (продава се отделно) и през екрана на смартфона или таблета да следите температурата на мотора. Може да закупите GPS приемник, да го закачите за модела и по аналогичен начин да следите актуалната му скорост на движение.

Функция Self-Righting.

Ако по стечение на обстоятелствата модела се преобърне по таван, вече не е нужно да го изправяте ръчно. Използвайте функцията Self-Righting на Traxxas. Благодарение на нея камиона сам ще се преобърне и ще стъпи отново на гумите си.

Ready-To-Race®.

Всеки модел на Traxxas с обозначение Ready-To-Race® е отлично окомплектован, сглобен и готов за каране веднага след изваждането от кутията. Единственото, което ви трябва допълнително са акумулатори и зарядно устройство, както и 4 батерии АА за захранване на предавателя. Ако това е първият ви модел и не разполагате с тях, можете да ги закупите от нас.

Забавление не само при управлението на модела.

Traxxas E-Revo VXL Brushless може да бъде разглобен до последния винт. След което с помощта на инструкцията от комплекта може да го сглобите отново. За голяма част от нашите клиенти удоволствието от работата по модела е не по-малко от това да го управляват. Грижата за него е изцяло ваша - периодично обслужване, преглед за амортизирани части и подмяната им, в случай, че това се налага. Ако нямате възможност, без значение от причината, да поддържате сами своя модел в изправност, може да се доверите на нашия квалифициран сервиз.

За ваше удобство хоби център Нитро Планет разполага със секция Документация. В нея ще откриете в PDF формат всички оригинални на английски език ръководства за Traxxas E-Revo VXL Brushless - инструкция за експлоатация и настройка на модела, списък с вложените и опционални (тунинг) части, схема на разглобеното състояние на модела и др.

Окомплектовка или какво ще намерите в кутията:

 • Traxxas E-Revo VXL Brushless Edition 4x4, водозащитен и готов за управление при дъжд и сняг;
 • дистанционно управление на 2.4 GHz TQi, захранвано от 4 батерии АА (батериите не са включени в комплекта);
 • набор от инструменти за пълното разглобяване, сглобяване и периодичното поддържане на модела;
 • допълнителни лепенки с различни надписи за купето и спойлера;
 • книжка с пълен списък на вложените в модела части, както и възможните тунинг части Traxxas, които можете да закупите от хоби център Нитро Планет;
 • ръководство за експлоатация и поддръжка на български език.
 • гаранционна карта

Какво е нужно да закупите допълнително.

За задвижването на Traxxas E-Revo VXL Brushless ще са ви нужни 2 броя 2S (всяка по 7.4V, общо 14.8V) или 2 броя 3S (всяка по 11.1V или общо 22.2V) LiPo акумулатори и зарядно устройство за тях. Подходящи акумулатори, както и зарядни устройства, може да откриете в съответните раздели на нашия онлайн магазин, а за консултация може да ползвате някои от начините за връзка с нас. Разбира се, не забравяйте за 4 броя АА батерии за дистанционното управление.

Гаранция.

Всички модели, закупени от хоби център Нитро Планет, имат търговска гаранция, както и 2 години гаранция за съответствие. Подробности относно гаранционните условия и гаранционното обслужване на модел, компоненти и аксесоари ще намерите в придружаващата всеки модел гаранционна карта.

Сервиз.

Хоби център Нитро Планет разполага със специализиран сервиз с дългогодишен опит в ремонт и поддръжка на радиоуправляеми модели Traxxas. Предлагаме гаранционни и извънгаранционни ремонти, профилактика и обслужване на модели. Доверете ни се!

Допълнителни данни за модела:

 • дължина: 585 mm;
 • височина: 221 mm;
 • разстояние между мостовете (от център до център): 465 mm;
 • клирънс в центъра на модела: 73 mm;
 • тегло: 5.08 kg., без акумулатори;
 • гуми: Talon EXT™ (162 mm x 88 mm);
 • джанти: 3.8", 17mm splined hex, 97 mm
 • контролер: Velineon VXL-6s Waterproof (напред, назад, спирачка);
 • двигател: brushless 2200KV;
 • задвижване: 4х4 с кардани;
 • максимална скорост: 56+ км/ч с NiMH батерии, 75+ км/ч с 2S LiPo и 115+ км/ч с 3S LiPo батерии;

Моля да имате предвид, че за разлика от резервните и тунинг части, не всички модели на Traxxas са налични по всяко време в нашия реален магазин. Преди да направите онлайн поръчка за този модел, свържете се с нас, за да ви информираме за текущата му наличност. В случай, че избраният от вас модел не е наличен, ние можем да го доставим за вас в рамките на до 10 работни дни.

---------------------Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Traxxas E-Revo VXL Brushless, 4x4, 2.4 GHz TQi, TSM

 • Производител: Traxxas
 • Модел: TRX86086-4
 • Наличност: В наличност
 • 1,427.70лв.
 • без ДДС: 1,189.75лв.