Traxxas Jato 3.3, 2.4 GHz TQi, TSM

От 0 до 100 км/ч само за 4.2 секунди! Брутално бърз. Това е единствения начин да се опише Traxxas Jato 3.3. Комбинацията с TRX 3.3 двигателя ще ви остави без думи. Изключително ускорение и висока максимална скорост – Traxxas Jato 3.3 не е за хора, свикнали да карат бавно моделите си. Натиснете рязко газта и модела ще ускори до 100 км/ч само за 4.2 секунди. А ако разполагате с дълга права отсечка, бихте могли да се насладите на максимална скоросто от над 110 км/ч. А ако това не ви е достатъчно, за да грабнете Jato 3.3, ето и още – модела на втора предавка без усилия се изправя на задните си гуми. Не случайно в комплекта получавате и пето колело. Докато свикнете с това изключително темпераментно поведение на модел, то ще ви бъде от голяма полза.

Истински уличен боец.

Traxxas Jato 3.3, въпреки, че е в клас stadium truck, заради което е със задно предаване, с лекота надбягва повечето шосейни модели. Не вярвате? Пробвайте!

Жажда за скорост.

Jato 3.3 ползва част от иновациите на Traxxas Revo 3.3. Всеки един компонент е оптимизиран за максимална скорост и издържливост. Изпускателната система е така подбрана и настроена, че да изстиска максималното от TRX 3.3 двигателя.

Автоматична двустепенна скоростна кутия.

Traxxas Jato 3.3 е оборудван с автоматична двустепенна скоростна кутия. Това означава, че модела сам превключва от мощната първа към бързата втора предавка. И обратното. Скоростите на модела не изискват специфично обслужване, което ги прави изключително надеждни в дългосрочен план. Имате възможност да регулирате момента на превключване между първа и втора предавка. По този начин можете да настроите скоростите спрямо вашите предпочитания. Фабричната им настройка е оптимална и не е нужно да я променяте. Възможността за настройка е предвидена за тези от вас, които търсят едно по-различно пътно поведение на Traxxas Jato 3.3, съобразено с определен терен, на който ще го управлявате.

Стартиране на TRX 3.3.

Traxxas Jato 3.3, както и всички други нитро модели на Traxxas, е оборудван с вграден стартер, монтиран в близост до двигателя. Няма нужда да дърпате пулстартер въже или да държите външен стартер в ръката си, както е при повечето други конкурентни модели от този клас. Свържете електронното контактно устройство към куплунга в задната част на модела, натиснете копчето и ще чуете прекрасния звук на TRX 3.3 двигателя. Инженерите на Traxxas ви осигуряват и друго удобство – нямате нужда от щипка за палене. Към свещта на двигателя има постоянно свързан захранващ проводник. Подгряването й става отново от електронното пусково устройство, което освен всичко останало, следи и за изправността й и ще ви сигнализира ако имате проблем с нея.

Дистанционно управление.

Дистанционните на Traxxas са най-добрите фабрични (стокови) управления на пазара. Аналогично на нашите модели, те ще ви предложат качество, надеждност и функционалност. Traxxas Jato 3.3 е оборудван с последно поколение 2.4 GHz TQi апаратура, която разполага с вграден TSM - Traxxas Stability Management™. TSM е подобно на стабилизиращите програми при леките автомобили. При рязко подаване на газ на прашна или хлъзгава настилка системата няма да позволи на модела да се завърти и да поднесе, а ще го ускори в права посока. Намесата на TSM може да се регулира. Вие определяте колко агресивно да се намесва тя, а при желание може и да я изключите. Като опция може да оборудвате дистанционното управление с Bluetooth модул и чрез него да го свържете към Apple или Android базирани смартфони и таблети. Това ще ви позволи в реално време да извършвате всички възможни настройки на дистанционното управление по по-интересен начин, през вашия смартфон или таблет. И за двете платформи има напълно безплатен софтуер за изтегляне. Допълнително, може да оборудвате модела с различни датчици. Примерно може да поставите температурен датчик (продава се отделно) и през екрана на смартфона или таблета да следите температурата на мотора. Може да закупите GPS приемник, да го закачите за модела и по аналогичен начин да следите актуалната му скорост на движение.

Ready-To-Race®

Всеки модел на Traxxas с обозначение Ready-To-Race® е отлично окомплектован и готов за каране веднага след изваждането от кутията.

Забавление не само при управлението на модела.

Traxxas Jato 3.3 може да бъде разглобен до последния винт. След което с помощта на инструкцията от комплекта може да го сглобите отново. За голяма част от нашите клиенти удоволствието от работата по модела е не по-малко от това да го управляват. Грижата за него е изцяло ваша - периодично обслужване, преглед за амортизирани части и подмяната им, в случай, че това се налага. Ако нямате възможност, без значение от причината, да поддържате сами своя модел в изправност, може да се доверите на нашия квалифициран сервиз.

За ваше удобство хоби център Нитро Планет разполага със секция Документация. В нея ще откриете в PDF формат всички оригинални на английски език ръководства за Traxxas Jato 3.3 - инструкция за експлоатация и настройка на модела, списък с вложените и опционални (тунинг) части, схема на разглобеното състояние на модела и др.

Окомплектовка или какво ще намерите в кутията:

 • Traxxas Jato 3.3;
 • дистанционно управление на 2.4 GHz (TQi), захранвано от 4 батерии АА (батериите не са включени в комплекта);
 • акумулатор за EZ-Start запалителната система;
 • зарядно устройство за EZ-Start акумулатора, захранвано от 12V автомобилна запалка (не може да се използва за основно зарядно устройство);
 • шиеше за по-удобно презареждане с гориво;
 • резервна свещ;
 • пето колело;
 • набор от инструменти за пълното разглобяване, сглобяване и периодичното поддържане на модела;;
 • книжка с пълен списък на вложените в модела части, както и възможните тунинг части Traxxas, които можете да закупите от хоби център Нитро Планет;
 • ръководство за експлоатация и поддръжка (възможно е да бъде само в електронен вариант).
 • ръководство на български език за разработване на TRX3.3 двигателя, стъпка по стъпка;
 • ръководство на български език за регулярното обслужване на TRX 3.3 двигателя и въздушния филтър.
 • гаранционна карта

Какво е нужно да закупите допълнително.

 • 4 броя AA батерии за захранване на дистанционното управление;
 • 4 броя АА батерии за захранване на модела. Като опция модела може да бъде оборудван и с презареждаем акумулаторен пакет и зарядно устройство за него.
 • гориво с 20%-25% съдържание на нитрометан;
 • масло за двигателя, използва се след каране: препоръчваме употребата на WD-40 (но не и негови аналози).
 • масло за въздушния филтър: препоръчваме оригинално от Traxxas;
 • зарядно устройство за акумулатора на EZ-Start системата за 220V.

Като опция, вместо да използвате 4 броя АА батерии за модела, може да закупите акумулатор и зарядно устройство.

Гаранция.

Всички модели, закупени от хоби център Нитро Планет, имат търговска гаранция, както и 2 години гаранция за съответствие. Подробности относно гаранционните условия и гаранционното обслужване на модел, компоненти и аксесоари ще намерите в придружаващата всеки модел гаранционна карта.

Сервиз.

Хоби център Нитро Планет разполага със специализиран сервиз с дългогодишен опит в ремонт и поддръжка на радиоуправляеми модели Traxxas. Предлагаме гаранционни и извънгаранционни ремонти, профилактика и обслужване на модели. Доверете ни се!

Допълнителни данни за модела:

 • дължина: 420 mm;
 • височина: 145 mm;
 • разстояние между мостовете (от център до център): 285 mm;
 • предна следа: 327 mm;
 • задна следа: 330 mm;
 • гуми: Anaconda 4.1 Inches (105mm);
 • джанти: 2.8" All-Star Mirror-Chrome;
 • двигател: TRX 3.3
 • задвижване: задно;

Моля да имате предвид, че за разлика от резервните и тунинг части, не всички модели на Traxxas са налични по всяко време в нашия реален магазин. Преди да направите онлайн поръчка за този модел, свържете се с нас, за да ви информираме за текущата му наличност. В случай, че избраният от вас модел не е наличен, ние можем да го доставим за вас в рамките на до 10 работни дни.

---------------------

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Traxxas Jato 3.3, 2.4 GHz TQi, TSM

 • Производител: Traxxas
 • Модел: TRX55077-3
 • Наличност: В наличност
 • 1,129.20лв.
 • без ДДС: 941.00лв.