Traxxas Slash 4x4 VXL Ultimate, 2.4 GHz TQi, TSM

100% водозащитен при управление в дъжд и сняг.

Към днешна дата Traxxas Slash 4x4 VXL Ultimate е най-добрия радиоуправляем short course модел. Дизайна, шасито и окачването са взаимствани от реални машини, за които има ежегодни първенства и състезания в Щатите. В раздел Модели на нашия онлайн магазин ще откриете и стандартната безчеткова 4x4 версия на Slash, както и варианта с 4x4 четково задвижване.

Traxxas Slash 4x4 VXL Ultimate е предназначен за напредналите моделисти. Това, което ще зарадва собствениците на този модел, е готово инсталиран фабричен тунинг:

 • шаси с оптимизиран център на тежестта;
 • алуминиеви компоненти по окачването;
 • алуминиеви регулируеми GTR амортисьори;
 • предни и задни стабилизиращи щанги + наличието на втори комплект с различна твърдост;
 • дигитална водозащитена серво машина с метални зъбни колела

Задвижване.

Traxxas Slash 4x4 VXL Ultimate е оборудван с Velineon безчетковата система на Traxxas, включваща водозащитени спийд контролер и мотор. За захранването на цялата тази мощ имате на разположение избор между NiMH, 2S LiPo и 3S LiPo акумулатор (не са включени в комплекта). Спийд контролера разполага с 3 режима на работа, като единия от тях е тренировъчен - той ще ви позволи намаляване мощността и скоростта на модела с около 40%. Този режим е изключително подходящ за начинаещи, както и за по-малки деца. Преминаването от един в друг режим на управление е лесно и става с натискането на едно копче.

Шаси и кормилно управление.

Както при други свои модели, така и при Slash 4x4 VXL Ultimate инженерите на Traxxas са използвали модулно шаси. Това ви позволява за кратко време да разкачите предницата и/или задницата от централната част на модела с цел обслужване, ремонт или тунинг. Модела е оборудван с 4 прецизно изработени маслени амортисьора, които допълнително допринасят за удоволствието от управлението на Slash 4x4 VXL Ultimate, без значение дали модела се движи по равна или офроуд настилка. Можете да подменяте маслото в тях по всяко време, с по-гъсто или по-рядко, в зависимост от желанието ви за начина на поведение и управление на модела. За завиването се грижи мощна дигитална влагозащитена серво машинка.

Амортисьори и диференциали.

Диференциалите на Traxxas Slash 4x4 VXL Ultimate са фабрично заредени със силиконово масло. Имате възможност да го подмените със силиконово масло с различен от заводския вискозитет. По този начин можете да настроите работата на всеки от диференциалите по собствено усмотрение и желание, подбирайки плътността на маслото. Същото важи и за амортисьорите - избора на вискозитет на маслото определя техните динамични показатели, съответно пътното поведение на модела. Различните масла, които бихте могли да използвате, можете да откриете в нашия магазин или в раздела за силиконови масла.

Дистанционно управление.

Дистанционните на Traxxas са най-добрите фабрични (стокови) управления на пазара. Аналогично на нашите модели, те ще ви предложат качество, надеждност и функционалност. Traxxas Slash 4x4 VXL Ultimate е оборудван с последно поколение 2.4 GHz TQi апаратура, която разполага с вграден TSM - Traxxas Stability Management™. TSM е подобно на стабилизиращите програми при леките автомобили. При рязко подаване на газ на прашна или хлъзгава настилка системата няма да позволи на модела да се завърти и да поднесе, а ще го ускори в права посока. Намесата на TSM може да се регулира. Вие определяте колко агресивно да се намесва тя, а при желание може и да я изключите. Като опция може да оборудвате дистанционното управление с Bluetooth модул и чрез него да го свържете към Apple или Android базирани смартфони и таблети. Това ще ви позволи в реално време да извършвате всички възможни настройки на дистанционното управление по по-интересен начин, през вашия смартфон или таблет. И за двете платформи има напълно безплатен софтуер за изтегляне. Допълнително, може да оборудвате модела с различни датчици. Примерно може да поставите температурен датчик (продава се отделно) и през екрана на смартфона или таблета да следите температурата на мотора. Може да закупите GPS приемник, да го закачите за модела и по аналогичен начин да следите актуалната му скорост на движение.

Ready-To-Race®

Всеки модел на Traxxas с обозначение Ready-To-Race® е отлично окомплектован и готов за каране веднага след изваждането от кутията.

Акумулатор и зарядно устройство.

Ако не разполагате с акумулатор и зарядно устройство за Traxxas Slash 4x4 VXL Ultimate, можете да закупите от нас LiPo батерия (2S или 3S), която ще осигури нужното захранвена на спийда и мотора, за да се насладите максимално на динамиката на модела. Може да разгледате асортимента от предлаганите акумулатори и зарадни устройства в нашия онлайн магазин, а за допълнителна консултация може да използвате някои от начините за връзка с нас.

Забавление не само при управлението на модела.

Traxxas Slash 4x4 VXL Ultimate може да бъде разглобен до последния винт. След което с помощта на инструкцията от комплекта може да го сглобите отново. За голяма част от нашите клиенти удоволствието от работата по модела е не по-малко от това да го управляват. Грижата за него е изцяло ваша - периодично обслужване, преглед за амортизирани части и подмяната им, в случай, че това се налага. Ако нямате възможност, без значение от причината, да поддържате сами своя модел в изправност, може да се доверите на нашия квалифициран сервиз.

За ваше удобство хоби център Нитро Планет разполага със секция Документация. В нея ще откриете в PDF формат всички оригинални на английски език ръководства за Traxxas Slash 4x4 VXL Ultimate - инструкция за експлоатация и настройка на модела, списък с вложените и опционални (тунинг) части, схема на разглобеното състояние на модела и др.

Окомплектовка или какво ще намерите в кутията:

 • Traxxas Slash 4x4 VXL Ultimate, водозащитен за управление при дъжд и сняг;
 • асортимент от фабрично монтирани тунинг части;
 • лепенки за купето;
 • резервни щипки за купето;
 • книжка с пълен списък на вложените в модела части, както и възможните допълнителни тунинг части Traxxas, които можете да закупите от хоби център Нитро Планет;
 • ръководство за експлоатация и поддръжка на български език.
 • гаранционна карта

Какво е нужно да закупите допълнително.

За задвижването на Traxxas Slash 4x4 VXL Ultimate ще ви бъде нужен 1 брой 2S (7.4V) или 1 брой 3S (11.1V) LiPo акумулатор и зарядно устройство за него. Подходящи акумулатори, както и зарядни устройства, може да откриете в съответните раздели на нашия онлайн магазин, а за консултация може да ползвате някои от начините за връзка с нас. Разбира се, не забравяйте за 4 броя АА батерии за дистанционното управление.

Гаранция.

Всички модели, закупени от хоби център Нитро Планет, имат търговска гаранция, както и 2 години гаранция за съответствие. Подробности относно гаранционните условия и гаранционното обслужване на модел, компоненти и аксесоари ще намерите в придружаващата всеки модел гаранционна карта.

Сервиз.

Хоби център Нитро Планет разполага със специализиран сервиз с дългогодишен опит в ремонт и поддръжка на радиоуправляеми модели Traxxas. Предлагаме гаранционни и извънгаранционни ремонти, профилактика и обслужване на модели. Доверете ни се!

Допълнителни данни за модела:

 • дължина: 568 mm;
 • височина: 193 mm;
 • разстояние между мостовете (от център до център): 324 mm;
 • предна следа: 296 mm;
 • задна следа: 296 mm;
 • тегло: 2.28 kg;
 • контролер: VXL-3s™ Electronic Speed Control;
 • двигател: Velineon® 3500 Brushless;
 • задвижване: 4x4;
 • максимална скорост: 50+ км/ч с NiMH батерия, 64+ км/ч с 2S LiPo и 99+ км/ч с 3S LiPo батерия;

Моля да имате предвид, че за разлика от резервните и тунинг части, не всички модели на Traxxas са налични по всяко време в нашия реален магазин. Преди да направите онлайн поръчка за този модел, свържете се с нас, за да ви информираме за текущата му наличност. В случай, че избраният от вас модел не е наличен, ние можем да го доставим за вас в рамките на до 10 работни дни.

---------------------


Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Traxxas Slash 4x4 VXL Ultimate, 2.4 GHz TQi, TSM

 • Производител: Traxxas
 • Модел: TRX68077-4
 • Наличност: В наличност
 • 1,218.90лв.
 • без ДДС: 1,015.75лв.