Traxxas TRX-4 Tactical Unit 4x4, 2.4 GHz TQi

100% водозащитен при управление на дъжд, сняг и кал.

Уникален и без аналог. Подобно на всички модели на Traxxas. Това е Traxxas TRX-4 Tactical Unit. Високо проходим офроуд модел с неповторимо по възможности шаси и купе. Модела е резултат от вграждане на най-новите технологии, съчетани с прецизно конструиране. Нещо, което ние от Traxxas, умеем да правим отлично. И често първи. Tactical Unit e вариант на Traxxas TRX-4, като вместо Defender купето е използвано Tactical купе, което е малко по-леко.

Traxxas TRX-4 Tactical Unit ще ви достави удоволствие при всякакви условия. Преодолявайки с лекота тежки препятствия и терени, той ще остави зад себе си почти всеки модел, дръзнал да го следва. През дистанционното управление можете да изберете:

 • бързи и бавни предавки, повече скорост или повече мощ;
 • заключване само на предния или на предния и задния диференциал за преодоляване и на най-тежките трасета;

Купе.

Красиво. Като всички купета на Traxxas. Защото ние държим, освен на качеството, също така и на дизайна. В случая го поразчупихме и TRX-4 получи военно мащабирано купе.

Задвижване.

За преодоляване на различни терени, Traxxas TRX-4 Tactical Unit има нужда от електродвигател и спийд контролер, които от една страна да му осигурят плавно движение на възможно най-ниски обороти, така и добра динамика за скоростните отсечки. Отличен избор за това е водозащитения XL-5 HV контролер, задвижващ Titan 550 21T мотор с обратна посока на въртене. Модела поддържа управление както с NiMH акумулатори, така и с 2S (7.4V) и 3S (11.1V) LiPo акумулатори. Обърнете внимание на скоростната кутия. Подобно на Traxxas Summit, тя е двустепенна, с една бавна и мощна и една бърза предавка. Смяната им става от дистанционното управление.

Амортисьори и диференциали.

Traxxas TRX-4 Tactical Unit е оборудван с алуминиеви, регулируеми амортисьор. Нещо повече. Подобно на Traxxas Summit, Tactical Unit разполага със заключващи се диференциали, заключването и отключването на които става през дистанционното управление.

За разлика от други марки, при които масово се използва грес, всички модели на Traxxas са с отлично конструирани и уплътнени диференциали. Което позволява използването на силиконово масло с различен вискозитет в тях. Имате възможност да настроите всеки отделен диференциал по собствено желание, подбирайки плътността на маслото. Същото важи и за амортисьорите - избора на вискозитет на маслото определя техните динамични показатели на различни терени. Фабрично диференциалите и амортисьорите са заредени с масло от производителя. Различните масла, които бихте могли да използвате, можете да откриете в нашия магазин или в раздела за силиконови масла.

Шаси и кормилно управление.

Шасито на Traxxas TRX-4 Tactical Unit е уникално по рода си. То е изключително добре балансирано и ви позволява с лекота да го настроите по височина. Двата моста са така конструирани, че позволяват максимален клирънс. Което ще ви даде възможност да преодолявате още по-тежки терени. Кутията на приемника е напълно изолирана от вода. Кормилното управление е оборудвано с водоустойчива сервомашина, която ще ви даде 45-градуса ъгъл на завиване на кормилните колела.

Дистанционно управление.

Дистанционните на Traxxas са най-добрите фабрични (стокови) управления на пазара. Аналогично на нашите модели, те ще ви предложат качество, надеждност и функционалност. Traxxas TRX-4 е оборудван с последно поколение  4-канална 2.4 GHz TQi апаратура. От нея, освен стандартното управление на модела, ще може да контролирате и избирате бърза и бавна предавка от скорстната кутия, да заключвате и отключвате предния и задния диференциал. Като опция може да оборудвате дистанционното управление с Bluetooth модул и чрез него да го свържете към Apple или Android базирани смартфони и таблети. Това ще ви позволи в реално време да извършвате всички възможни настройки на дистанционното управление по по-интересен начин, през вашия смартфон или таблет. И за двете платформи има напълно безплатен софтуер за изтегляне. Допълнително, може да оборудвате модела с различни датчици. Примерно може да поставите температурен датчик (продава се отделно) и през екрана на смартфона или таблета да следите температурата на мотора. Може да закупите GPS приемник, да го закачите за модела и по аналогичен начин да следите актуалната му скорост на движение.

Ready-To-Race®

Всеки модел на Traxxas с обозначение Ready-To-Race® е отлично окомплектован и готов за каране веднага след изваждането от кутията. Модела е оборудван с всичко, от което имате нужда. Единственото, което ви трябва допълнително са акумулатори и зарядно устройство, както и 4 батерии АА за захранване на предавателя. Ако това е първият ви модел и не разполагате с тях, можете да ги закупите от нас.

Допълнителни акумулатори и зарядни устройства.

Traxxas TRX-4 Tactical Unit е оборудван с електроника, която ви позволява да управлявате модела както NiMH акумулатори, така и с 2S (7.4V) и 3S (11.1V) LiPo акумулатори. Подходящи акумулатори, както и зарядни устройства за тях, може да откриете в съответните раздели на нашия онлайн магазин, а за консултация може да ползвате някои от начините за връзка с нас.

Окомплектовка или какво ще намерите в кутията:

 • Traxxas TRX-4 Tactical Unit;
 • дистанционно управление на 2.4 GHz TQi, захранвано само от 4 батерии АА;
 • набор от инструменти за пълното разглобяване, сглобяване и поддържане на модела;
 • резервни щипки за купето;
 • книжка с пълен списък на вложените в модела части, както и възможните тунинг части Traxxas, които можете да закупите от хоби център Нитро Планет;
 • ръководство за експлоатация и поддръжка на български език.

Гаранция.

Всички модели Traxxas, закупени от хоби център Нитро Планет, имат гаранция 2 години. Подробности относно гаранционните условия и гаранционното обслужване на модел, компоненти и аксесоари ще намерите в придружаващата всеки модел гаранционна карта.

Сервиз.

Хоби център Нитро Планет разполага със специализиран сервиз с дългогодишен опит в ремонт и поддръжка на радиоуправляеми модели Traxxas. Предлагаме гаранционни и извънгаранционни ремонти, профилактика и обслужване на модели. Доверете ни се!

Допълнителни данни за модела:

 • дължина: 586mm;
 • височина: 292mm;
 • разстояние между мостовете (от център до център): 324mm;
 • предна следа: 249mm
 • задна следа: 249mm;
 • тегло: 3.2 kg;
 • гуми: 4.64 x 1.89 inches (118 x 48mm);
 • джанти: 1.9 x 1.02 inches (49 x 26mm);
 • контролер: XL-5 HV;
 • двигател: Titan® 550 21T Reverse Rotation
 • задвижване: 4x4 с кардани;
 • максимална скорост: до около 55 км/ч.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Traxxas TRX-4 Tactical Unit 4x4, 2.4 GHz TQi

 • Производител: Traxxas
 • Модел: TRX82066-4
 • Наличност: В наличност
 • 1,098.70лв.
 • без ДДС: 915.58лв.