Traxxas X-Maxx Brushless, 4x4, 2.4 GHz TQi, TSM

100% водозащитен при управление на дъжд, сняг и кал.

Ненадмината здравина. Изумителна мощност. Огромно забавление. Това е Traxxas X-Maxx Brushless. Всеки модел, паркиран до X-Maxx изглежда малък. Високия просвет и бързината на този камион ще ви оставят без дъх по време на забавлението с него.

Задвижване.

Traxxas X-Maxx Brushless е оборудван с Velineon VXL-6s контролер и Velineon 1600XL двигател. За захранването на цялата тази мощ ще са ви нужни 2 броя 3S LiPo акумулатора (не са включени в комплекта) с минимален капацитет 5 ампера всеки от тях, които може да откриете в раздела за акумулатори в нашия онлайн магазин. Контролера има изключително много опции за настройка. Фабричните стойности са отлични и част от собствениците на Traxxas X-Maxx никога не ги променят. Но тези от вас, които имат желание да ги разгледат и/или настроят по собствено усмотрение, могат да го направят след закупуването на Castle USB Programming Kit. За използването му ви е нужен безплатен софтуер на Castle Creations, който може да получите без допълнително заплащане от нас, компютър с Windows операционна система и свободен USB порт. В случай, че не желаете да закупите кабела, в сервиза на хоби център Нитро Планет можем да извършим всички желани от вас настройки.

Амортисьори и диференциали.

За разлика от други марки, при които масово се използва грес, всички модели на Traxxas са с отлично конструирани и уплътнени диференциали. Което позволява използването на силиконово масло с различен вискозитет в тях. Имате възможност да настроите всеки отделен диференциал по собствено желание, подбирайки плътността на маслото. Същото важи и за амортисьорите - избора на вискозитет на маслото определя техните динамични показатели на различни терени. Фабрично диференциалите и амортисьорите са заредени с масло от производителя. Различните масла, които бихте могли да използвате, можете да откриете в нашия магазин или в раздела с силиконови масла. Traxxas X-Maxx Brushless е оборудван с алуминиеви, регулируеми амортисьори, което ви дава възможност по всяко време, в зависимост от изборана терен за управление, да регулирате тяхната твърдост по съвсем лесен начин.

Шаси и кормилно управление.

Както при други свои модели, така и при X-Maxx инженерите на Traxxas са използвали модулно шаси. Това ви позволява за кратко време да разкачите предницата и/или задницата от централната част на модела с цел обслужване, ремонт или тунинг. Кардана на модела е изработен от екструдиран алуминий, като в отворите в двата му края има шлици, посредством които се свързва с предния и задния диференциал. Освен здравина, по този начин е постигнато изключително лесното сваляне/закрепване на кардана от/към предния и задния диференциал. За завиването се грижи мощна дигитална влагозащитена серво машинка.

Дистанционно управление.

Дистанционните на Traxxas са най-добрите фабрични (стокови) управления на пазара. Аналогично на нашите модели, те ще ви предложат качество, надеждност и функционалност. Traxxas X-Maxx е оборудван с последно поколение 2.4 GHz TQi апаратура, която разполага с вграден TSM - Traxxas Stability Management™. TSM е подобно на стабилизиращите програми при леките автомобили. При рязко подаване на газ на прашна или хлъзгава настилка системата няма да позволи на модела да се завърти и да поднесе, а ще го ускори в права посока. Намесата на TSM може да се регулира. Вие определяте колко агресивно да се намесва тя, а при желание може и да я изключите. Като опция може да оборудвате дистанционното управление с Bluetooth модул и чрез него да го свържете към Apple или Android базирани смартфони и таблети. Това ще ви позволи в реално време да извършвате всички възможни настройки на дистанционното управление по по-интересен начин, през вашия смартфон или таблет. И за двете платформи има напълно безплатен софтуер за изтегляне. Допълнително, може да оборудвате модела с различни датчици. Примерно може да поставите температурен датчик (продава се отделно) и през екрана на смартфона или таблета да следите температурата на мотора. Може да закупите GPS приемник, да го закачите за модела и по аналогичен начин да следите актуалната му скорост на движение.

Ready-To-Race®

Всеки модел на Traxxas с обозначение Ready-To-Race® е отлично окомплектован и готов за каране веднага след изваждането от кутията. Модела е оборудван с всичко, от което имате нужда. Единственото, което ви трябва допълнително са акумулатори и зарядно устройство, както и 4 батерии АА за захранване на предавателя. Ако това е първият ви модел и не разполагате с тях, можете да ги закупите от нас.

Допълнителни акумулатори и зарядни устройства.

Може да управлявате Traxxas X-Maxx с 2 броя 2S (2 x 7.4V). 2 броя 3S (2 x 11.1V) или с 2 броя 4S (2 x 14.8V) LiPo акумулатори. Подходящи акумулатори, както и зарядни устройства за тях, може да откриете в съответните раздели на нашия онлайн магазин, а за консултация може да ползвате някои от начините за връзка с нас.

Окомплектовка или какво ще намерите в кутията:

 • Traxxas X-Maxx Brushless;
 • дистанционно управление на 2.4 GHz (TQi), захранвано само от 4 батерии АА;
 • набор от инструменти за пълното разглобяване, сглобяване и поддържане на модела;
 • допълнителни лепенки с различни надписи за купето;
 • книжка с пълен списък на вложените в модела части, както и възможните тунинг части Traxxas, които можете да закупите от хоби център Нитро Планет;
 • ръководство за експлоатация и поддръжка на български език.

Гаранция.

Всички модели, закупени от хоби център Нитро Планет, имат гаранция 2 години. Подробности относно гаранционните условия и гаранционното обслужване на модел, компоненти и аксесоари ще намерите в придружаващата всеки модел гаранционна карта.

Сервиз.

Хоби център Нитро Планет разполага със специализиран сервиз с дългогодишен опит в ремонт и поддръжка на радиоуправляеми модели Traxxas. Предлагаме гаранционни и извънгаранционни ремонти, профилактика и обслужване на модели. Доверете ни се!

Допълнителни данни за модела:

 • дължина: 779mm;
 • височина: 350mm;
 • предна следа: 540mm;
 • задна следа: 525mm;
 • разстояние между мостовете (от център до център): 480mm;
 • тегло: 8.66kg.;
 • гуми: 8.0x4.0 inches (203mm);
 • джанти: 4.3x5.7 inches (110x145mm);
 • контролер: Velineon VXL-8s;
 • двигател: elineon 1200XL;
 • задвижване: 4x4 с кардани;

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Traxxas X-Maxx Brushless, 4x4, 2.4 GHz TQi, TSM

 • Производител: Traxxas
 • Модел: TRX77086-4
 • Наличност: В наличност
 • 1,979.70лв.
 • без ДДС: 1,649.75лв.